logo C.E.C.A.I.A.
 
home   prezentare   servicii   utile   contact
 
 
     
 
 
   

Sunt expert contabil. Stiu exact cat de importanta este intocmirea in deplina legalitate a actelor contabile sau depunerea la timp a tuturor declaratiilor la institutiile de resort. Si mai stiu si cat va costa daca omiteti acest lucru. Si cat timp si energie va consumati. Timp si energie care ar fi mai eficient utilizate pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. De aceea va asigur ca tratez contabilitatea firmei dumneavoastra cu maxima seriozitate si constiinciozitate, la standardul calitativ pe care il impune statutul de specialist in contabilitate.

Am devenit expert contabil in 2007, in urma unui examen cuprinzator, organizat de C.E.C.C.A.R., examen precedat de trei ani de stagiu si alti trei ani de lucru efectiv in contabilitate. Printre multe alte lucruri am invatat cat de importanta e intocmirea corecta si la timp a lucrarilor contabile.

Am terminat facultatea in vara lui 2001 si apoi am lucrat in departamentul contabil al unei societati de distributie, cu intindere regionala pe Moldova, si in departamentul contabil al unei firme de instalatii.

La sfarsitul lui 2002 m-am angajat contabil la singura societate de servicii de investitii financiare din judetul Bacau, SSIF TREND SA. Dupa doi ani de zile am preluat conducerea departamentului contabilitate, cu tot ce presupune acest lucru  (balanta, bilant, situatii cerute de catre institutiile pietei de capital), precum si supervizarea si coordonarea intregii echipe. Cand firma a devenit unul din primii participanti pe piata derivatelor, am fost responsabila cu elaborarea politicilor contabile si contarea acestor tranzactii.

Sunt expert evaluator din 2006.

In 2008 am devenit auditor stagiar C.A.F.R. si membru al Asociatiei Internationale de Fiscalitate(I.F.A. - Rotterdam).

Datorita apartenentei la cele trei mari organizatii profesionale (C.E.C.C.A.R., C.A.F.R. si I.F.A.) am obligatia de a urma cel putin doua cursuri de specializare pe an, precum si obligatia profesionala si morala de a fi la zi cu noutatile in materie fiscala si contabila.

Odata cu deschiderea cabinetului de expertiza contabila, la experienta acumulata in sase ani s-a adaugat cea obtinuta in urma tinerii evidentei contabile la clienti diferiti, cu obiecte de activitate diferite si cu nevoi diferite.

   
 
 
  camera_comert  
 
 

contactati C.E.C.A.I.A.:

telefon: 0740 164 112

e-mail contabilitate bacau

 
     

 

 
 
   

SERVICII

 1. Evidenta contabila completa
 2. Inchiderea lucrarilor financiar-contabile
 3. Servicii de certificare a bilantului.
 4. Refacere evidente contabile.
 5. Expertiza contabila judiciara si extrajudiciara.
 6. Indeplinirea mandatului de cenzor la S.A.
 7. Salarizare si personal.
 8. Asistenta financiar-contabila.
 9. Asistenta fiscala.
 10. Pregatirea si asistarea controlului fiscal.
 11. Evaluari de firme si evaluari patrimoniale.
 12. Documentatii de creditare la institutiile de credit

 

   
 
 
     
             
  © C.E.C.A.I.A. - Cabinet de Expertiza Contabila Antochi Ioana Anca - developed by Veco Design   Home - Prezentare - Servicii - Utile - Contact